Verslag eerste elftal - Wortel

Groen-Wit heeft de inhaalwedstrijd tegen Wortel op heel overtuigende wijze gewonnen en werkte nog eens aan het doelsaldo. Eindstand 7-1.  Cor zorgde opnieuw voor het verslag.


 

Nog eens een derby (en voor Wortel waarschijnlijk voorlopig de laatste) tegen Wortel. Van de Reserven A weten we dat Wortel een ploeg heeft van werkers die vandaag niets te verliezen hebben en toch nog eens alles uit de kast willen halen om de drie punten mee naar huis te nemen.

En zo begonnen ze ook aan de match, ze wonnen veel duels en soms wel een beetje hard. MVV daarentegen begon slap, won geen duels en leed veel balverlies. Na 11 minuten echter zag Fonny de kans schoon om een vrije trap snel te nemen, doorsteekpas naar Jens die nu zelfs al met zijn linker kan scoren. (na de tegenvallers van de vorige weken toch een hart onder de riem voor hem) 1 – 0. We noteren dan nog twee kansen, een voor Jens die op het dak van het doel beland en een van Fonny die net buiten de doelpaal vliegt.  Op de 26ste minuut dan een actie van Pieter H, pass naar Fonny  die op de keeper schiet, het terugvallende schot wordt dan mooi door Thomas in goal gelegd;  2 – 0.  Jens kan dan nog eens langs de linker flank de 16 binnen gaan, maar wordt gewoonweg weggeduwd, had toch wel een penalty mogen zijn (de scheids kennende van vorige wedstrijden zwaaide de fout gewoon weg). Rusten dan .

En wat voor een tweede helft. Nog geen 5 minuten bezig en een actie van Tom A, naar Jens, naar Pieter S een voorzet en Fonny tikt zijn eerste van de avond binnen. 3 – 0.  Drie minuten later, Fonny geeft de bal mee aan Ben Rombouts die mooi voorzet en deze wordt door Thomas in goal gelegd.

4- 0. Dan nog een paar kleine kansjes voor Wortel, een schot dat door Tom met de voet kan ontzet worden. Op de 60 ste minuut een tekorte terugspeelbal van Bart en daar weet Wortel wel raad mee   4 – 1. Twee minuten later  kan Fonny nog eens uithalen, het eerste schot wordt gepareerd maar in de rebound scoort hij zijn tweede van de avond  5 – 1. Nu komt hij pas goed op dreef, want 3 minuten later doet hij een fantasieke in de kleine backlijn, (2 verdedigers van Wortel waren de kluts kwijt) en rond mooi af  6 – 1. Dan wordt het tijd om wat vervangingen door te voeren. Kurt komt in de plaats van WimA, Martijn H in de plaats van Jens L en Jens verschueren in de plaats van Thomas. Een speler van Wortel die zijn tweede geel ziet gaat al naar de kleedkamer, iemand heeft dan de scheids verteld dat het zijn tweede was, de speler moest terug op het veld komen om even naar die rode kaart te komen kijken...Om het geheel af te maken nog een doelpunt, verre pass van Bart naar Kurt die hem panklaar legt voor Fonny die zo zijn 4 de goal van de avond kan maken (Hij zit ondertussen al aan een totaal van 28 als ik me niet vergis). Proficiat mannen!!

Dan vernemen we even voor tijd dat FcTurnhout toch nog met een late goal de drie punten meenam uit Gierle. Jammer maar helaas.!!!!

Volgende zondag naar Merksem misschien moeilijk maar moeilijk gaat ook!!!

verslag : cdb  


Laatste update 19/04/2013 om 13u25

Speelkalender

10/12 Loenhout - MVV 20u00
18/12 MVV - Beekhoek 14u30
08/01 Linda Olen - MVV 14u30
Bekijk alles »

Activiteiten

Bekijk alles »